Mobiel

Het Kleenoil KF 85 filterelement is een dieptefilter, bestaand uit een houtpapier element met lange vezels. Het filterelement kan op alle producten op oliebasis worden gebruikt. Het filtreren gebeurd bij lage druk en off-line.

  • Reduceer stilstand en arbeidskosten door betere machine bescherming. Componenten in moderne effici�nte machines, zorgen voor een verhoogde productiviteit, dit kan behaald worden door schone olie, een belangrijk deel van het onderhoud.
  • Verlenging van de olie levensduur binnen de gestelde specificaties.Veel smeerolie en hydrauliek vloeistoffen zijn ontwikkeld voor hoge stress en een lange levensduur. Deze kwaliteits- kenmerken worden behaald door het toevoegen van additieven. In schone systemen blijft de additieven reserve behouden en kan de olie voor een lange periode worden gebruikt. De oliereinheid kan alleen door een olie analyse worden gecontroleerd.
  • Verminder problemen met afvoeren van gebruikte olie en bescherm de wereld.Schattingen naar de hoeveelheid beschikbare minerale oliën spreken van minder dan 40 jaar beschikbaarheid. Het verlengen van de levensduur van smeerolie en hydrauliek-vloeistoffen is essentieel voor de bescherming van deze waardevolle grondstoffen.

SDFC Filter Cartridge

Het filter cartridge werkt door een combinatie van absorptie en diepte filtratie. De houtpapiervezels trekken water aan en absorberen het als een spons. Fijne vuildeeltjes worden door dieptefiltratie verzameld in de windselen van de filterlagen en vastgehouden om samen met het element verwijderd te worden.

Vervangings interval

De hoge vuil en water opvangst capaciteit van het filterelement in ogenschouw nemend kan het vervangingsinterval aangepast worden aan de mate van vervuiling van de te filtreren vloeistof. Onder normale omstandigheden is de aangeraden gebruikstijd van een element 500 werkzame uren of 6 maanden. Bij ongunstige omstandigheden is het verstandig de gebruikstijd terug te brengen naar 250 werkzame uren.

Eigenschappen MS1

Het Kleenoil MS1 filterunit wordt standaard gemonteerd met KU 85 + KF 85, 230 volt pomp, hydrauliekslangen, AAN/UIT schakelaar, AAN/UIT indicatie, AAN/UIT veiligheidsschakelaar, drukschakelaar en twee bok- en twee zwenkwielen.

Kenmerken

  • Bereik gemakkelijk een NAS 6 kwalificatie, 14/9 volgens ISO 4406
  • Elimineert zowel vaste vuildeeltjes als vloeistoffen tot 3μm
  • Verwijdert geen additieven
  • Vermindert de onderhoudstijd door simpele vervanging van elementen
  • Continue filtratie
  • Werkt mee aan een milieuvriendelijker productieproces
  • Bevat een high performance Kleenoil KF 85 dieptefilter